Novinky a aktualityProgramy a aplikace

DM active beauty CZ karta - registrace a přihlášení do programu 2024

Co je věrnostní program dm active beauty

DM active beauty je věrnostní program drogerií dm, díky kterému hlavně pravidelní zákazníci získávají body a za ně pak slevy na další nákupy. Jde o velmi přímočarý, ale o to atraktivnější systém, kdy nemusíte řešit tolik slevy na jednotlivé produkty, jako je tomu třeba u aplikací a programů aplikace Lidl Plus, Můj Albert nebo Tesco Clubcard, které je velmi fajn využívat na hledání slevových akcí, ale nenabízí slevy na cokoliv za pravidelné nákupy.

DM active beauty si můžete snadno zaregistrovat na prodejně vyzvednutím karty u pokladny, kdy si o ni prostě požádáte, nebo online přímo na webu DM. O postupu registrace a přihlášení do programu píšeme dále ve článku.

Velká výhoda věrnostního programu dm active beauty je možnost propojení s klasickým dm účtem, přes který lze nakupovat online. Slevy tak získáváte i uplatňujete nejenom na prodejnách, ale i při online nákupech.

www.dm.cz active beauty – Registrace karty online

Registrovat se do programu active beauty můžete na libovolné prodejně. Na pokladně požádejte o kartičku, kterou můžete obratem využít k nákupu. Poté je potřeba kartičku doregistrovat online.

Možné je také celou registraci zařídit online, kdy vám kartička přijde poštou (přestože ji vlastně často ani nepotřebujete díky mobilní aplikaci).

Tak či onak je potřeba se online registrovat nebo registraci dokončit. Postup je velmi podobný. Zamiřte na web dm.cz, kde v úplně horním řádku klikněte na ikonku „active beauty“:

Program active beauty na webu DM.cz

Na této stránce pak najděte odkaz s registrací. Využít můžete také tohoto tlačítka, které vás zavede na registrační stránku.

REGISTRACI DO DM ACTIVE BEAUTY NAJDETE ZDE

Registrační stránky se bohužel nachází na jiném webu než dm.cz, a to playback.at. Pokud si chcete být jisti bezpečností (což byste měli), raději se na ni proklikejte z oficiálního dm.cz a stránky s active beauty programem.

  1. Vyberte, jestli máte kartu, nebo si ji nově registrujete online
    Registrace dm active beauty online
    Foto: dm.cz
  2. Zvolte si 4místný PIN pro přihlášení a nepovinně také e-mailovou adresu.
  3. Vyplňte jméno, příjmení, datum narození a adresu. Můžete vložit také telefonní číslo, ale není to povinné
  4. Potvrďte registraci

Tímto je registrace dokončena.

Co dělat jak ihned využívat DM active beauty kartu po přihlášení

Ihned po dokončení registrace doporučujeme si okopírovat poměrně velmi dlouhé číslo vaší nové karty, které budete využívat k přihlašování (pokud jste nezadali e-mail, což bylo nepovinné pole). Pokud jste e-mail zadali při registraci, je potřeba jej ještě potvrdit kliknutím na odkaz v registračním e-mailu, který během chvíle přijde. Když v e-mailu kliknete na „Potvrdit registraci“, můžete pak pro přihlašování využít také vaši e-mailovou adresu.

Plastová karta vám bude zaslána na vaši zadanou adresu, ale využívat ji můžete ihned díky mobilní aplikaci dm active beauty (pokud chcete využívat pouze tento program), nebo Moje dm, které nabízí i mnoho dalších funkcí a třeba i online nákupy, díky kterým můžete mít kartičku v digitální podobě ve svém telefonu. Více o aplikacích dm active beauty a hlavně univerzálnější Moje dm píšeme níže, takže pak můžete kartu snadno využívat v telefonu, a nemusíte čekat, až přijde poštou.

Pokud potřebujete vyloženě jen onen čárový kód a žádné další funkce aplikace, samozřejmě je možné si kartičku nahrát do různých aplikací, které shromažďují věrnostní, zákaznické nebo jiné karty, tedy třeba Google Pay (dnes Google Peněženka), Apple Pay (respektive aplikaci Peněženka) nebo třeba univerzální DoKapsy od ČSOB (která je pro všechny, ne jen pro zákazníky banky ČSOB), nebo řadu jiných podobně zaměřených aplikací.

Jak získávat a uplatnit body ke slevám díky dm active beauty

Body jsou hlavním věrnostním bonusem pro pravidelné i nepravidelné zákazníky. Body získáváte za každý nákup a můžete je také uplatnit pro slevy na celý další nákup.

Sbírání a výměna bodů je ovšem malinko nepřehledná. Funguje to takto:

  • Za každých utracených 25 Kč na prodejně nebo e-shopu dm získáte 1 bod
  • Za každý bod můžete uplatnit slevu 0,25 Kč
  • Po přepočtení tedy za každých utracených 100 Kč získáte 4 body, tedy slevu 1 Kč
  • Pro uplatnění slevy je potřeba nasbírat alespoň 200 bodů, za které dostanete slevu 50 Kč
  • Prvních 200 bodů dostanete za propojení kont na dm.cz a věrnostního programu dm active beauty (budou přičteny do 30 dnů od propojení kont)

Body následně uplatníte v e-shopu, nebo po načtení kartičky na prodejně, kde na obrazovce u pokladny zvolíte, kolik bodů chcete uplatnit.

Jde ale asi o malinko zbytečný mezikrok s navolením toho, jestli chceme nebo nechceme slevu za body. V praxi je jedno, kdy slevu dostaneme, a sbírání bodů dlouhodobě nepřináší nijak větší užitek oproti uplatňování slev okamžitě.

Proto by bylo asi příjemnější, kdyby se body odečítaly a slevy načítaly automaticky po dosažení nějaké hranice. Na jednu stranu je fajn, že máme slevy takříkajíc ve svých rukách, na druhou stranu jde možná o zbytečnou komplikaci, bez které se zákazník snadno obejde a jen si prostě jednou za čas užije slevu na celý nákup.

Krátké oficiální video toho, jak body fungují, najdete tady:

Sbírání bodů, které v praxi znamenají slevu 1 %, není možná tak zásadní, ale body lze sbírat i daleko rychleji, kdy jsou slevy už vlastně poměrně pěkné. V aplikaci nebo na webu si můžeme aktivovat kupony, které urychlují sbírání bodů 10x až 25x. To už v praxi znamená slevu 10 až 25 % na zboží, na které se tyto kupony vztahují.

Jak v dm active beauty aktivovat kupony pro získávání ještě více bodů

Získávání bodů za samotné nákupy je poměrně pomalé, ale díky kuponům to jde daleko rychleji. V rámci mobilní aplikace nebo po přihlášení na webu, si můžete vybrat kupony, které násobí počet získaných bodů za nákup.

Může jít o celý nákup nebo různé druhy drogeristického zboží. Může jít o nákupy různých specifických značek, nebo typů zboží typu zubní kartáčky, aviváže, deodoranty atp. Kupony se mění každý měsíc, ale vždy si můžete aktivovat univerzální kupon, kterým se 10x násobí počet získaných bodů za celý nákup.

Tento kupon doporučujeme aktivovat v zásadě vždy, aby se počet bodů navyšoval opravdu výrazně. Jestli pak jdete pro specifické zboží, které navíc najdete i na kuponu, tak jsou pak lepší tyto specifičtější kupony, které nabízí i 25x rychlejší získávání bodů.

Všechny výhody karty dm active beauty a aplikace Moje dm

Hlavní výhodou věrnostního programu dm active beauty je fakt, že díky bodům sbíráme slevy na další nákupy. A to vše zdarma jen díky registraci.

V mobilní aplikaci Moje dm pak máme možnost uplatnit slevu nebo sbírat body na prodejně, nebo si pohodlně vybrat a nakoupit v e-shopu dm.cz.

Snadno také vidíme nové letáky a slevy, magazín, nebo kupony, které si můžeme okamžitě aktivovat, třeba když čekáme na zaplacení u pokladny, abychom získali ještě více bodů.

Pokud pak chcete, můžete během registrace povolit zasílání newsletterů s novinkami a slevami, ale to je čistě na vás, jak moc tyto akce využíváte.

Moje DM mobilní aplikace
Foto: dm.cz

Nahrajte si kartu dm active beauty do mobilní aplikace

Pokud chcete využívat pouze věrnostní program, sbírat body pro slevy nebo zapínat kupony, může stačit samostatná mobilní aplikace „dm active beauty“.

Tu si nainstalujete z Google Play nebo App Store přes tyto odkazy:

DM ACTIVE BEAUTY PRO ANDROID STÁHNETE ZDE DM ACTIVE BEAUTY PRO iOS STÁHNETE ZDE

Po instalaci jen aplikaci spustíte, zvolíte zemi, přihlásíte se přes e-mail nebo číslo karty, a je to. V aplikaci jsou různé funkce jako možnost zobrazení digitální kartičky, aktivace kuponů, magazín nebo různé novinky, ale pokud si chcete třeba online nakoupit, budete odkázáni na registraci přímo na dm.cz.

Na tuto druhou, a dost možná pro vás i preferovanou možnost, se podíváme.

Propojení dm active beauty s kontem i aplikací Moje dm

Prodejna dm funguje i online a můžete tak nakupovat jako v jakémkoliv jiném e-shopu. Konta pro věrnostní program dm active beauty a samotné konto u dm pro nákupy, se ovšem liší. Bohužel je tak potřeba další registrace na dm.cz.

V zásadě jen vyplníte jméno, adresu a e-mail, který po potvrzení registrace potvrdíte kliknutím na zprávu, která během pár minut přijde do vaší schránky.

Po přihlášení do účtu na dm.cz si můžete propojit vaše konta Moje dm a dm active beauty.

V levém menu vyberte „active beauty“:

Propojení dm konta s dm active beauty
Foto: dm.cz

Vyplňte číslo karty a v dalším kroku potvrďte zadáním vašeho 4místného PINu, který jste zadali při registraci do věrnostního programu.

Tímto je propojení konta u dm a věrnostního programu dokončeno, což mimo jiné znamená, že body sbíráte i za online nákupy, kde je také můžete využít.

Pro zobrazení věrnostní karty/QR kódu pak stačí aplikace Moje dm, ve které je možné i online nakupovat. Aplikaci Moje dm najdete pod těmito odkazy na Google Play nebo App Store:

MOJE DM PRO ANDROID STÁHNETE ZDE MOJE DM PRO iOS STÁHNETE ZDE

Po instalaci se přihlásíte údaji jako do Moje dm (tedy kombinace e-mailu a hesla), a samotnou kartu najdete ve spodním menu po kliknutí na Moje dm. Kód pro nahrání u pokladny zobrazíte ťuknutím na kartičku v horní části obrazovky. Zobrazí se QR kód, který nahrajete u pokladny při nákupu, čímž se vám načtou body do dm active beauty programu.

V rámci této aplikace pak máte přístup ke všemu, a tedy nepotřebujete samostatnou aplikaci dm active beauty, o které jsme psali výše, která slouží primárně jako aplikace pro skladování vaší digitální karty a aktivaci kuponů, ale ne k nákupům nebo čemukoliv dalšímu.

Více o tom, co všechno najdete v aplikaci Moje DM, se podívejte ve videu:

Kontakty a sociální profily drogerie dm.cz

Více informací o programech, novinky ale i dotazy směřujte na některé z oficiálních sociálních profilů dm.cz:

dm active beauty
  • Celkové hodnocení
4.7

Celkové hodnocení dm active beauty

dm active beauty je mobilní aplikace věrnostního programu drogerií dm.

Odesílám
Vaše hodnocení
2.88 (8 hodnocení)

Podobné články

Back to top button