Internetové bankovnictví

Přihlášení do internetového bankovnictví všech bank v ČR

V podstatě každá banka u nás nabízí kromě řady produktů také internetové bankovnictví, díky kterému je možné si z pohodlí domova zkontrolovat přehledy, zadat příkazy nebo cokoliv dalšího. Banky mají přihlášení na různých stránkách a někdy je potřeba se k přihlašovací stránce prokliknout, jindy se přihlásíte přímo z hlavní webové stránky webu.

K tomu je každé bankovnictví malinko jiné a k tomu nabízí mobilní bankovnictví nebo například aplikace pro potvrzování přihlašování nebo plateb.

Níže na této stránce najdete odkazy, které vedou na přihlašovací stránky internetového bankovnictví českých bank, ale také na články s více informacemi, možností založení účtů nebo stažení aplikací, které se dnes typicky s používáním internetového bankovnictví pojí.

Banky jsou seřazeny podle počtu klientů u nás, aby byly ty nejoblíbenější co nejvýše, a tedy jste tím spíše nemuseli sjíždět níže na stránku.

Zde najdete také obsah stránky. Abyste se dostali k bance, stačí kliknout na odkaz v obsahu, a okamžitě se dostanete k relevantní sekci stránky.

George Česká spořitelna – přihlášení na účet internetového bankovnictví
Foto: Alfons555, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons

Česká spořitelna – George

Internetové bankovnictví od nejoblíbenější banky u nás, České spořitelny, se jmenuje George. Více informací o internetovém bankovnictví George najdete zde. George je nový verze bankovnictví, které se dříve jmenovalo SERVIS 24. Klienti byli ale postupně přesunuti na modernější a bezpečnější bankovnictví, které je dodnes nejpoužívanější u nás. Přihlášení najdete na webu csas.cz (tedy zkratka Česká Spořitelna a.s.), nebo pod odkazem níže.

PŘIHLÁŠENÍ DO INTERNETOVÉHO BANKOVNICTVÍ GEORGE ZDE
ČSOB internetové bankovnictví
Foto: VitVit / CC BY-SA

ČSOB – internetbanking

ČSOB je co se počtu klientů v relativně těsném závěsu na druhém místě. ČSOB nabízí internetbanking, o kterém si přečtete zde. Odkaz k přihlášení najdete na webu csob.cz.

Kromě bankovnictví nabízí banka také zajímavou mobilní aplikaci DoKapsy, kterou mohou využít úplně všichni, tedy ne jenom klienti banky, a která nabízí například možnost zaplacení parkovného online nebo skladování různých věrnostních kartiček, zaplacení přes QR kód na čerpacích stanicích, nákup dálniční známky a mnoho dalších funkcí.

PŘIHLÁŠENÍ DO INTERNETOVÉHO BANKOVNICTVÍ ČSOB NAJDETE ZDE
Komerční banka internetové bankovnictví
Foto: ŠJů, Wikimedia Commons / CC BY-SA

Komerční banka – KB Moje Banka

Komerční banka (KB) a více o jejím internetovém bankovnictví Moje Banka najdete tady. Dříve se malinko zmatečně nacházelo KB internetové bankovnictví Moje Banka na doméně mojebanka.cz, tedy ne na oficiální kb.cz. Dnes se vše přesunulo pod oficiální doménu kb.cz, kdy samotné přihlášení najdete na login.kb.cz, kam budete přesměrováni i po navštívení staré domény.

PŘIHLÁŠENÍ DO INTERNETOVÉHO BANKOVNICTVÍ KB NAJDETE ZDE
Moneta Money Bank - přihlášení do internetového bankovnictví
Foto: MONETA Money Bank

MONETA Money Bank – internet banka

MONETA nabízí bankovnictví Internet Banka, o které najdete více informací zde. Přihlášení najdete ideálně na stránkách moneta.cz, kam se prokliknete z jakékoliv stránky přes tlačítko Internet Banka, případně můžete využít tohoto odkazu, které vás zavede přímo na přihlašovací formulář.

PŘIHLÁŠENÍ DO INTERNETOVÉHO BANKOVNICTVÍ MONETY NAJDETE ZDE
Fio banka přihlášení do internetbankingu
Foto: ŠJů, Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons

Fio Banka – Internetbanking

Fio Banka je česká banka, která nabízí řadu bankovních služeb i a pro investory i možnost snadno se zapojit do akciového trhu. Kromě toho nabízí Fio banka internetbanking, o kterém se více dočtete zde. Přihlášení najdete jak na webu fio.cz, tak pod odkazem níže, který vás zavede na ib.fio.cz.

PŘIHLÁŠENÍ DO INTERNETOVÉHO BANKOVNICTVÍ FIO NAJDETE ZDE
Air Bank přihlášení a registrace k internetovému bankovnictví
Foto: Air Bank

Air Bank – internetové bankovnictví

Air Bank je jedna z novějších a modernějších bank, která se zaměřuje na produkty pro klienty zdarma, ale také snadné vyřízení prakticky všeho, což se odráží i v reklamách a mottem „I banku můžete mít rádi“. Samotné bankovnictví nemá žádný speciální název, ale více o internetovém bankovnictví Air Bank najdete zde. Přihlášení najdete na ib.airbank.cz, které najdete na oficiálním webu nebo po kliknutím na odkaz níže.

PŘIHLÁŠENÍ DO INTERNETOVÉHO BANKOVNICTVÍ AIR BANK NAJDETE ZDE
Raiffeisen Bank prihlaseni a vstup na ucet internetoveho bankovnictvi
Foto: Raiffeisenbank

Raiffeisenbank – internetové bankovnictví

Raiffeisenbank po koupi Equa Bank posiluje pozici na českém trhu. Více o internetovém bankovnictví Raiffeisenbank najdete zde. Jako jedna z mála bank nemá speciální přihlašovací stránku, ale na svůj účet se přihlásíte přímo z oficiálního webu rb.cz po kliknutí na tlačítko „Vstup na účet“ v pravé horní části stránek. Otevře se formulář, kam vyplníte přihlašovací údaje a přihlásíte se. Odkaz níže vás tedy zavede na stránky Raiffeisenbank, ne na samostatný přihlašovací formulář.

PŘIHLÁŠENÍ DO INTERNETOVÉHO BANKOVNICTVÍ RAIFFEISENBANK NAJDETE ZDE
mBank přihlášení do internetového bankovnictví
Foto: JiriMatejicek / CC BY-SA

mBank – internetové bankovnictví

Více o internetovém bankovnictví mBank najdete zde. Přihlašovací formulář pak najdete na online.mbank.cz, kam se prokliknete z oficiálního webu mbank.cz, nebo můžete využít tlačítka níže. mBank je také bankou zaměřenou na hlavně ty nejběžnější služby zdarma, ale nabízí i řadu dalších zajímavých produktů, jako třeba stabilně výhodný spořící účet.

PŘIHLÁŠENÍ DO INTERNETOVÉHO BANKOVNICTVÍ MBANK NAJDETE ZDE
UniCredit Bank přihlášení do internetového bankovnictví
Foto: UniCredit Bank

UniCredit Bank – internetové bankovnictví

UniCredit Bank nabízí internetové bankovnictví, o kterém se více dočtete zde. Jako jedna z mála bank nemá úplně ideálně vyřešenou přihlašovací stránku, která se nachází na jiné doméně, než je web samotné banky. Oficiální web je tedy unicreditbank.cz, samotné přihlášení, na které se ze stránek můžete prokliknout, je pak na cz.unicreditbanking.eu, na které se můžete prokliknout také přes tento odkaz.

PŘIHLÁŠENÍ DO MY UNICREDIT BANKING NAJDETE ZDE
Hello Bank přihlášení do internetového bankovnictví
Foto: Flickr

Hello Bank! – internetové bankovnictví

Více o internet bankingu Hello Bank! najdete zde. Přihlášení se nachází na oficiální doméně hellobank.cz, na samotný formulář je pak potřeba se prokliknout z webu, nebo můžete využít tohoto odkazu níže.

PŘIHLÁŠENÍ DO INTERNETOVÉHO BANKOVNICTVÍ HELLO BANK! NAJDETE ZDE
Banka Creditas přihlášení do internetového bankovnictví
Foto: Banka Creditas

Banka Creditas – internetové bankovnictví

O Bance Creditas si můžete přečíst více zde. Zaměření banky je primárně na různé typy spoření, které se ovšem velmi stabilně umisťují mezi těmi nejlepšími, a založit jde prakticky vše čistě online bez návštěvy pobočky. Samotné internetové bankovnictví najdete na banking.creditas.cz, tedy na oficiální doméně. Prokliknout se na přihlašovací formulář můžete z oficiálního webu, nebo využijte tohoto tlačítka.

INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ CREDITAS NAJDETE ZDE

Trinity Bank – internetové bankovnictví

Trinity Bank je česká banka, která se také zaměřuje hlavně na spoření pomocí různých produktů, které se velmi často umisťují mezi těmi naprosto nejlepšími, tedy nabízí nejlepší úrok. Nenabízí ovšem kromě běžného účtu vlastně nic moc jiného. Jestli ale hledáte místo pro zhodnocení peněz, je Trinity Bank velmi zajímavou volbou, i díky možnosti založení všeho online. Odkaz na přihlášení do internetového bankovnictví najdete zde.

PŘIHLÁŠENÍ DO INTERNETOVÉHO BANKOVNICTVÍ TRINITY BANK NAJDETE ZDE

Další banky, u kterých se do internetového bankovnictví již nepřihlásíte

Equa Bank

Equa Bank byla odkoupena Raiffeisenbank, byla 14. 11. 2022 kompletně překlopena pod nové bankovnictví. Návod na přechod z Equa Bank do Raiffeisenbank najdete zde.

Samotné přihlášení do internetového bankovnictví Equa Bank najdete na webu Raiffeisenbank. Na samotném webu equabank.cz najdete pod tlačítkem „Přihlášení“ odkaz na informaci, že pro převod účtů, pokud jste to dosud neudělali, zvládnete na libovolné pobočce Raiffeisenbank.

Sberbank

Sberbank vzhledem k místu svého původu ukončuje působení v ČR, a byla odkoupena Českou spořitelnou. Klienti v roce 2023 podle všech předpokladů postupně přejdou pod tuto banku. Řada klientů již přešla ke konkurenci nebo u Sberbank zrušila své účty.

ING

ING podobně jako Equa Bank byla v roce 2021 odkoupena Raiffeisenbank, a všechny účty byly postupně převedeny pod tuto banku.

Podobné články

Back to top button