Novinky a aktuality

Survivor 2024 online zdarma epizody, soutěžící a kdo vypadl?

Reality show Survivor Česko Slovensko se těší obrovské popularitě. V letošní sérii Survivoru 2024 se proti sobě opět utkají známé osobnosti i soutěžící z řad veřejnosti.

Survivor 2024 Voyo a Nova TV – Survivor 2024 Česko Slovensko začátek

Survivor 2024 je nejdrsnější reality show na světě. Česká verze vysílaná v televizi Nova a na Voyo vychází z originální verze Survivor (Kdo přežije), která byla poprvé uvedena v USA v roce 2000. Letošní ročník Survivor Česko Slovensko proti sobě svede týmy Titánů a Lovců. Ti nejlepší stráví na opuštěném ostrově v Dominikánské republice celých 80 dní. Vítěz si odnese 2 500 000 Kč.

Survivor 2024 má ohlášený začátek 27. února. Na televizních obrazovkách se epizody objevují s týdenním zpožděním. Premiéru každého dílu Survivor 2024 pak můžete sledovat na Voyo, která je vždy o týden dříve než v TV.

SLEDUJTE SURVIVOR 2024 NA VOYO ZDE

Survivor 2024 online epizody zdarma? Kde sledovat Survivor 2024 Česko Slovensko?

Survivor 2024 můžete sledovat zcela zdarma online na webu, na streamovací platformě Voyo a samozřejmě i v televizi. Ano, i na placeném Voyu si můžete za určitých podmínek pustit nové díly Survivora CZ zadarmo. Přečtěte si podrobně všechny tři možnosti, jak je možné vidět nové, včerejší i staré díly Survivoru.

Survivor online na Voyo zdarma, výhody, spoilery, cena

Epizody Survivor Česko Slovensko jsou k vidění na Voyo se sedmi denním předstihem. Voyo navíc můžete sledovat jeden týden zcela bezplatně. Následně je možné předplatné zrušit a nic neplatíte. Další výhodou přehrávání dílů Survivora online na Voyo je i celková absence reklam a možnost zpětného přehrávání. Na Voyu se totiž můžete podívat i na předchozí řady Survivora.

Cena měsíčního předplatného platformy Voyo je 159 Kč. Pro opravdové fanoušky reality show se předplatné pravděpodobně vyplatí, protože kvůli zpoždění premiérových dílů v TV se nejspíš nevyhnete častým spoilerům.

SLEDUJTE SURVIVOR 2024 NA VOYO O TÝDEN DŘÍVE NEŽ V TV ZDE

Survivor Česko program vysílání v TV a reprízy dílů

Program Survivoru 2024 v televizi je stále stejný. Vysílání nových dílů Survivoru je vždy v úterý a ve čtvrtek. V úterý účastníci Survivoru bojují o odměny jako je například jídlo a předměty do jejich tábora. Ve čtvrtek se bojuje o imunitu a na kmenové radě se vyřazuje jeden hráč. Pravděpodobně i v TV budou k dispozici reprízy. Zatím ale ještě nebyly uveřejněny.

Survivor 2024 program na TV Nova:

  • bude doplněno
REPRÍZY SURVIVOR NAJDETE VŽDY NA VOYO.cz

Survivor 2024 online zdarma bonusová videa na TV.Nova.cz a starší díly

Pokud vás zajímají nejrůznější video bonusy z aktuální řady Survivor Česko a Slovensko můžete zavítat na stránku TV.Nova.cz. Naleznete tam několikaminutová videa zajímavých situací a sestřihy z nových dílů. Po odvysílání v televizi budou na tomto webu umístěny i celé díly Survivora 2024. Přehrávání těchto epizod je samozřejmě zdarma. Musíte ovšem počítat s pořádnou dávkou reklam.

Survivor 2024 soutěžící – Kmen Titáni

Kmen Titánů je poskládán ze známých osobností. Hlavním tahákem pro většinu diváků je youtuber a komik Martin Mikiska, který je znám pod přezdívkou Mikýř. Další zajímavou osobností je Ornella Koktová, která se proslavila hlavně bulvárními kauzami. Zapomínat bychom neměli ani na herečku z Ordinace v Růžové zahradě Ivanu Jirešovou.

Survivor 2024 – kmen TITÁNI
Martin Mikyska (CZ)30 let, Youtuber
Ivana Jirešová (CZ)47 let, Herečka
Ornella Koktová (CZ)31 let, Podnikatelka
Adéla Krejdlová (CZ)22 let, Zpěvačka
Denisa Dvořáková (CZ)32 let, Modelka
Jakub Bína (CZ)39 let, Trenér
Martin Carev (CZ)25 let, Cestovatel
Martin Prágr (CZ)29 let, Tanečník
Samuel Krištofič (SK)34 let, MMA bojovník
Rachel Karnížová (SK)22 let, Účastnice Love Islandu
Sebastian Navrátil (CZ)32 let, Zpěvák
Yenifer Cao (CZ)30 let, Influencerka

Survivor 2024 účastníci – Kmen Lovci

V kmenu Lovců se objeví „běžní“ lidé z řad veřejnosti. Jedinou známou osobností, která bude začínat v týmu Lovců je streamer a bývalý e-sportový profesionál Tomáš Rys, kterého fanoušci znají spíše pod přezdívkou Hateris. Dále se bude účastnit například policistka, hotelový manažer, nebo například operní pěvec.

Survivor 2024 – kmen LOVCI
Martin Husár (SK)29 let, Fotograf
Filip Křížek (CZ)24 let, Hasič
Iva Skupnik (CZ)29 let, Auditorka
Jack Hamid (CZ)45 let, Manažer
Jana Zicklerová (CZ)52 let, Trenérka
Kristina Alexandra Hrbková (SK)29 let, Policistka
Michael Skalický (CZ)33 let, Operní pěvec
Nikola Kabátová (CZ)31 let, Programátorka
Tomáš Rys (CZ)39 let, Streamer
Veronika Sandholzová (CZ)23 let, Studentka

Survivor casting 2024

Casting soutěže Survivor je vždy jedním z nejdůležitějších faktorů celé reality show. V letošním Survivoru 2024 Titáni vs. Lovci je na první pohled vidět, že produkce zvládla výběr soutěžících opět velmi dobře. V týmu Titánů se opět vsází na osvědčené a známé tváře. Tým Lovců pak nabídne sestavu běžných lidí, i když i zde nalezneme jednu výjimku, kterou je streamer Hateris. Casting Survivora v roce 2024 tak můžeme ohodnotit kladně.

Survivor online cz video na Youtube – podívejte se na trailer

Survivor vítěz a cena

Vítěz Survivoru 2024 zatím ještě není známý. Minulou řadu Survivoru Česko Slovensko vyhrál trenér skateboardingu Tomáš Weimann, který ve finále porazil technika Martina Konečného ze Slovenska. Cena za vítězství v soutěži Survivor je 2 miliony a pět set tisíc, což je přibližně 100 tisíc eur.

Survivor 2024 kdo vypadl? Survivor kdo vypadl včera?

V této sekci budete vždy pravidelně informování, kdo vypadl z aktuálního Survivora 2024. Herní systém soutěže počítá s jedním vypadnutým člověkem týdně. Pro čerstvé informace o vypadnutých členech kmenů Titánů a Lovců sledujte následující tabulku, kde naleznete zprávu o tom, kdo ze Survivora vypadl včera a také poměr hlasování na kmenové radě:

KDO VYPADL SE DOZVÍTE VŽDY O TÝDEN DŘÍVE NA VOYO.cz

Survivor 2024 pravidla hry a imunita

Pravidla soutěže Survivor jsou poměrně jednoduchá. Na začátku jsou soutěžící rozděleni do dvou kmenů (týmů) po deseti členech. V první části reality show se bojuje kromě odměn i o imunitu pro celý kmen. Poražený kmen pak musí vyloučit jednoho člena na kmenové radě. Vyloučený hráč v celé soutěži končí.

Po vypadnutí přibližně poloviny hráčů nastává v Survivoru sloučení. Zbylí hráči jsou dohromady přirazeni do jednoho kmenu a v soutěžích se kromě odměn bojuje už pouze o individuální imunitu. Tu vyhraje vždy jeden hráč, který na následující kmenové radě nemůže být vyloučen.

V Survivoru se navíc vyskytuje i skrytá imunita, jejíž nalezení pak hráče chrání před vyloučením. Oba typy individuálních imunit je rovněž možné darovat jinému hráči.

O celkovém vítězi a titulu Survivora na konci rozhoduje porota složená z vyřazených hráčů, kteří se dokázali dostat alespoň do sloučení. Tento prvek je v soutěži zcela klíčový, protože o odměně 2 a půl milionu korun rozhodují účastníci, kteří byli finalisty vyloučeni a často i podvedeni.

Survivor o 7 dní dříve na Voyo.cz

Survivor moderátor Ondřej Novotný 

Moderátorem československého Survivora je opět Ondřej Novotný, který je zároveň majitelem MMA organizace Oktagon. Jeho komentování skvěle dokresluje atmosféru soutěží a kmenových rad. Novotný svými výkony výrazně vyčnívá a i z toho důvodu bylo rozhodnuto, že tuto sérii Survivora už bude moderovat pouze sám bez slovenského kolegy. Ondřej Novotný svým komentářem mnohdy připomíná Jeffa Probsta z originální americké série Survivor a to české i slovenské diváky zcela jasně baví.

Ondřej Novotný má díky své fanouškovské základně i vliv na samotný herní systém Survivora 2024 a podílel se i na castingu. Minulá série občas poněkud nudila dlouhými a monotónními soutěžemi, nicméně v tomto roce se podle Novotného podařilo tureckou produkci přesvědčit k výraznějším úpravám.

Survivor anketa – kdo vyhraje v roce 2024?

Kdo vyhraje Survivor 2024?
Survivor o 7 dní dříve na Voyo.cz

Survivor FAQ – často kladené dotazy

Kde se koná Survivor 2024?

Survivor Česko Slovensko se v roce 2024 koná opět v Dominikánské republice. Soutěžící jsou vysazeni na pustém ostrově.

Kdy končí Survivor 2024?

Konec Survivora nastává po vyhlášení vítěze na závěrečné kmenové radě. Přesné datum ještě není známo, ale soutěžící by na ostrově měli strávit až 80 dní.

Kolik je výhra v Survivoru 2024?

Vítěz reality show Survivor 2024 získá 2 500 000 Kč a titul Survivor 2024.

Informace o již proběhlém Survivor 2023 najdete zde

Survivor 2023 noví soutěžící a imunita – Nastoupili v průběhu hry

V této řadě Survivora se diváci dočkali nečekané zápletky, když už ve třetím díle naskočili do průběhu hry noví soutěžící. Kmen Hrdinů doplnili vítěz Love Islandu Martin Kulhánek a herečka Pavlína Sigmundová. Mezi kmen Rebelů se nově přidali studentka práv Barbora Krčálová a obchodní zástupce Kristian Kundrata. Na první kmenovou radu měli tito účastníci garantovanou imunitu.

Survivor 2023 soutěžící – Kmen Hrdinové

V kmenu Hrdinů nalezneme soutěžící z řad známých osobností a celebrit. Nejznámější postavou je Václav Matějovský, který se proslavil jako herec v seriálech Ulice a O mě se neboj. Zároveň moderuje svojí show na Fajn Rádiu. Dalším výrazným členem kmenu Hrdinů je brněnský fotbalista Petr Švancara. Značnou fanouškovskou základnu má i model a finalista Love Islandu Petr Havránek.

Survivor 2023 – kmen HRDINOVÉ
Petr Havránek (CZ)26 let, Reality Star (účastník Love Island)
Kateřina Klinderová (CZ)30 let, Moderátorka
Josef Kůrka (CZ)31 let, Model (Muž roku a účastník Master Chef)
Karolína Krézlová (CZ)35 let, Herečka
Filip Jánoš (SK)26 let, Youtuber (vítěz Farma)
Soňa Sedláčková (SK)43 let, Fitness influencerka
Petr Švancara (CZ)45 let, Fotbalista
Barbora Mlejnková (CZ)31 let, Pokerová hráčka
Václav Matějovský (CZ)26 let, Herec
Andrea Bezděková (CZ)27 let, Miss ČR
Martin Kulhánek (CZ)29 let, Reality Star (Vítěz Love Island)
Pavlína Sigmundová (CZ)23 let, Herečka

Survivor 2023 účastníci – Kmen Rebelové

V kmeni Rebelové jsou v letošním ročníku Survivora hráči z řad obyčejných lidí se zajímavými životními příběhy. I zde ovšem najdeme sledovanou influencerku, kterou je barmanka Hanka Gelnarová, která se proslavila na sociální síti Tik Tok. Dalšími účastníky v rebelském týmu je například realitní makléř Jiří Hanousek, průvodkyně Ludmila Puldová a trenér skateboardingu Tomáš Weimann.

Survivor 2023 – kmen REBELOVÉ
Jiří Hanousek (CZ)33 let, Realitní makléř
Ludmila Puldová (CZ)55 let, Průvodkyně
Matěj Quitt (CZ)32 let, Interierový designér
Tereza Schejbalová (CZ)22 let, Atletka
Adam Bůžek (CZ)22 let, Osobní trenér
Hana Gelnarová (CZ)21 let, Barmanka
Tomáš Weimann (CZ)33 let, Trenér skateboardingu
Johana Fabišíková (SK)29 let, Tanečnice (vítězka Master Chef)
Martin Konečný (SK)45 let, Technik
Žaneta Skružná (CZ)23 let, Vizážistka
Barbora Krčálová (CZ)21 let, Studentka práv
Krstian Kundrata (SK)26 let, Obchodní zástupce

Survivor 2023 celebrity

Survivor Švancara – Fotbalista Petr Švancara v Survivor Česko

Fotbalista Petr Švancara patří v Survivoru 2023 k nejvýraznějším osobnostem. Jeho neotřelý humor diváky u televizních obrazovek baví. Už od úvodních záběrů je ovšem vidět, že populární Švanci zdaleka není v nejlepší fyzické kondici. Jeho spoluhráči v kmenu Hrdinů si navíc stěžují na Švancarovo neustále chrápání. Mezi favority na celkovou výhru tak bývalý hráč Zbrojovky Brno nepatří.

Survivor Havránek – Účastník reality show a finalista Love Island

Petr Havránek se nejvíce do povědomí fanoušků reality show zapsal svou účastí ve vztahovém Love Islandu. V tomto pořadu si našel i současnou partnerku Gabrielu Gášpárovou. Havránek se rovněž živí jako model známých značek a na Instagramu ho sleduje více než 160 tisíc lidí.

Survivor Matějovský – Herec a moderátor je favorit Survivoru 2023 CZ a SK

Václav Matějovský je známým hercem v seriálech O mě se neboj, Ulice a zahrál si například i ve filmu Vyšehrad: Fylm. Matějovský je zároveň i moderátorem Fajn Radia. Podle veřejnosti je i poměrně velkým favoritem Survivoru, protože je komunikativní a zároveň je i v dobré fyzické formě.

Podobné články

Back to top button