Novinky a aktuality

BILLA Bonus Club - přihlášení a registrace karty 2024

Co nabízí věrnostní karta a program BILLA Bonus Club

Billa Bonus Club je věrnostní program obchodů a prodejen Billa. Mezi jeho hlavní výhody patří:

  • Okamžité slevy na vybrané produkty (stačí jen u pokladny načíst kartu)
  • Sbírání bodů, které můžete pravidelně vyměňovat za slevy
  • 10% sleva na celý nákup v měsíci vašeho narození

Ať v Bille nakupujete pravidelně nebo jenom občas, tak se tento věrnostní program vyplatí. Je stejně jako třeba aplikace Lidl Plus nebo aplikace Můj Albert či věrnostní program Tesco Clubcard zcela zdarma, a kartu Billa Bonus Slub můžete mít v plastové podobě, nebo si ji digitálně nahrát do mobilní aplikace nebo různých digitálních peněženek typu Google Pay, Apple Pay (dnes obě spíše pod označením Google Peněženka/Apple Wallet) a mnoha dalších jako DoKapsy od ČSOB nebo specializované aplikace ke skladování věrnostních karet.

V praxi si tak ani nemusíte plnit peněženku dalšími kartami, ale jen máte Billa kartu nahranou v mobilu prostě na případ, až se bude jednou hodit.

Slevy pro majitele kartičky Billa Bonus Clubu, které získáte přímo v obchodě, můžete najít také v akčních letácích. Vedle produktů se slevou pro věrné zákazníky uvidíte logo Billa Bonus Clubu, a samotný produkt je na zeleném pozadí, aby se snadněji v letácích hledaly.

Vybrat si můžete kartu digitální, plastovou nebo obě

Obrovskou výhodou programu je možnost mít jak plastovou tak digitální kartičku, prostě jak vám to vyhovuje. Nemusíte si tedy vybírat. Pokud s chytrým telefonem nejste zrovna kamarádi, zvolíte plastovou, pokud naopak nechcete mít u sebe spousty věrnostních kartiček, jednoduše si je můžete nahrát do telefonu.

I registraci si můžete vybrat, jakou chcete. Jestli jste na prodejně, snadno ji zvládnete tam, nebo můžete zvolit online registraci.

BILLA Bonus Club – registrace karty krok za krokem

Registraci můžete zvládnout na prodejně, kde si u pokladny vyzvednete a odevzdáte přihlášku. Pohodlnější způsob registrace je online, na kterou se podíváme dále. I během online registrace si vyberete, jestli chcete kartičku digitální, plastovou nebo obě dvě. V případě plastové kartičky vám pak přijde na vaši adresu.

Při registraci online se vždy vytvoří také digitální kartička. Tu nemusíte využívat, pokud nechcete, ale je fajn jí kdykoliv mít při ruce. V případě ztráty té plastové si pak můžete čárový kód třeba vytisknout.

Registraci najdete přímo na oficiálním webu Billa.cz, kde v horním menu vyberete „Billa Bonus Club“ a poté na další stránce „Registrace zdarma“. Prokliknout se na registrační stránku můžete také přes tento odkaz:

REGISTRACI DO BILLA BONUS CLUBU NAJDETE ZDE

Na této stránce si vyberete, jestli chcete kartu digitální nebo i plastovou. V případě, že již máte plastovou kartu z obchodu, můžete si ji propojit s online účtem.

My se podíváme na možnost založení pouze digitální karty. Postup je stejný, jako u plastové varianty, jen poté nepřijde plastová karta na adresu.

  • Vybereme tedy „Založit digitální kartu
  • Vyplníme e-mailovou adresu, datum narození a zvolíme si heslo. Níže pak zaklikneme, že souhlasíme s podmínkami Billa Bonus Clubu a se zásadami ochrany osobních údajů.
  • Na vyplněný e-mail přijde zpráva s potvrzením. Buď klikněte na odkaz v mailu, nebo zkopírujte adresu do adresního řádku prohlížeče (kopírujte Ctrl + C a vložte Ctrl + V)
  • V dalším kroku vyplňte údaje o sobě, jako oslovení, jméno a adresu (na tuto adresu bude případně zaslána plastová kartička). Pokud chcete pouze digitální kartu, nemusíte adresu vyplňovat, stejně jako telefonní číslo. Takto vypadá formulář a jak je vidět, adresa i telefonní číslo jsou bez hvězdičky:

Vyplnění osobních údajů Billa Bonus Clubu

Ve spodní části je pak ještě možnost nechat si zasílat reklamní oznámení a newslettery. Jde o volitelné tlačítko a zaškrtněte ho jen v případě, že tyto materiály chcete dostávat

Billa Bonus Club přihlášení online

Do svého Billa Bonus Club účtu se přihlásíte z libovolné stránky na Billa.cz. V pravém horním rohu kliknete na „Přihlášení“, vyplníte přihlašovací údaje, tedy e-mail a heslo, a je to. Přihlášení nemá žádnou speciální stránku, ale vždy takto vyskočí formulář pro přihlášení.

Pokud jste na telefonu, menu se trochu změní, aby bylo přívětivé i pro malé obrazovky. V takovém případě je potřeba ťuknout na symbol panáčka, a otevře se stejný přihlašovací formulář, kterým se jen přihlásíme.

Jak získávat body za nákupy v obchodech Billa

Body za nákupy získáváte tak, že za každých 50 Kč, které utratíte, dostanete 1 bod.

Mobilní aplikace BILLA Czech, kde máte svoji kartu, kupony i slevy v telefonu

Svoji Billa kartu, ale také další informace, jako počet nasbíraných bodů, Billa letáky, výhodné nabídky, ale také nejbližší prodejny s navigací, najdete v mobilní aplikaci BILLA Czech pro Android a iOS.

Do té se přihlásíte klasicky za pomocí e-mailové adresy a hesla, a máte pak vše na jednom místě. Odkazy ke stažení najdete na webu Billa.cz, nebo můžete využít tyto odkazy:

BILLA CZECH PRO ANDROID STÁHNETE ZDE BILLA CZECH PRO iOS STÁHNETE ZDE

Pokud byste aplikaci využívali pouze k tomu, abyste v ní měli Billa Bonus Club kartu, tak to není potřeba. Kartu si můžete načíst do jakékoliv jiné aplikace, ve které pak skladujete věrnostní kartičky.

Kontakty na obchody Billa

Zde najdete kontakty a sociální profily obchodů Billa. Pokud byste měli nějaké dotazy, něco nefungovalo, uděláte nejlépe, když napíšete přes chat, e-mail nebo zavoláte na telefon přímo Billu, kde spíše zodpoví a vyřeší všechny dotazy:

BILLA Bonus Club
  • Celkové hodnocení
4.5

BILLA Bonus Club

BILLA Bonus Club je věrnostní program pro zákazníky supermarketů Billa.

Odesílám
Vaše hodnocení
0 (0 hodnocení)

Podobné články

Back to top button