Recenze webů

TopFilmy – sledujte online filmy zdarma

TopFilmy – online filmy ke zhlédnutí zdarma

TopFilmy.to je web nabízející online filmy ke sledování zdarma. Funguje v zásadě úplně stejně, jako jiné podobné weby. Stačí rozkliknout film, zavřít několik oken s reklamou a dívat se. Otevíraných oken jsou většinou 3 až 4, některá zablokují blokátory reklam typu AdBlock, jiné je potřeba zavřít ručně. Může se také spustit reklama před samotným spuštěním filmu, kterou ale AdBlock umí velmi úspěšně odfiltrovat.

Filmy jsou načítány ze zahraničních serverů. To na jednu stranu znamená, že provozování TopFilmy.to je po legální stránce v pořádku a stránce nejspíše nehrozí uzavření. Na druhou stranu autoři webu nijak neovlivní počet ani obsah otevírajících se reklam.

Nabídka filmů není špatná. Pokud existuje film v nadabované verzi, i na TopFilmy ho najdete právě s dabingem, ne s titulky. Naopak jestli hledáte hlavně filmy s titulky, tak s těmi najdete pouze ty úplně nejnovější, které jsou pak nahrazeny filmy s dabingem.

TopFilmy nabízí hlavně zahraniční filmy s CZ dabingem

Jestli sledujete české filmy, zkuste raději jinou stránku (třeba FreeFilm, přestože ta přestala fungovat kvůli žalobě), protože na TopFilmy najdete prakticky pouze zahraniční filmy, a obvykle také ve verzi s českým dabingem, pokud zrovna nejde o novinku, která ještě nebyla nadabována.

Jestli tak hledáte nejnovější pecky nebo i starší kousky, na TopFilmy.to je v klidu najdete i díky přehlednému vyhledávači, který vám i našeptává, jaké film jsou k dispozici. Pohodové použití, kdy u každého filmu vidíte i krátký popisek z příběhu a hodnocení z největší české databáze ČSFD.cz i zahraniční IMDb.com, jestli film neznáte a chcete ihned vidět průměrné divácké hodnocení.

Filmové kategorie – hlavně akční, komedie a horrory

Na jednu stranu soustředění se zejména na několik kategorií, což jsou v případě TopFilmy akční, komediální a hororové filmy, má své výhody i nevýhody. Samozřejmě to znamená, že jiné kategorie nejsou tak filmově hutné, ale zase ty kategorie, které tu jsou, obsahují opravdu dost filmů.

Co se týče ostatních kategorií, tak ty tu jsou samozřejmě také. Filmy v nich jsou spíše nahodile vkládané, než že by se v nich nacházel opravdu vyčerpávající seznam všech pecek, takže jestli hledáte třeba jen animované filmy pro děti, tak jich pár najdete, ale nijak moc jich nebude.

Všeho všudy je TopFilmy velmi pěkně zpracovanou stránkou, která se soustředí na několik kategorií, které jsou opravdu obsáhle. I všechny další kategorie jsou na tom stále velmi dobře a je v nich řada super filmů. Otevírané reklamy jde přežít a vzhledem k tomu, že i tyto weby musí nějak přežívat, tak jsou zcela pochopitelné.

Jedinou nevýhodou tak zůstává pouze nabídka filmů s dabingem. To je trochu škoda, protože konkurence nabízí filmy ve více verzích a kdokoliv si tak vybere, která verze vyhovuje.

TopFilmy
  • Celkové hodnocení
4

Celkové hodnocení TopFilmy

TopFilm je kvalitně zpracovanou stránkou, které jsou ideální hlavně pro určité filmové žánry.

Odesílám
Vaše hodnocení
4 (1 hodnocení)

Podobné články

Back to top button