Stahování zdarma

Z YouTube do mp3 - stahujte písničky zdarma

Chcete stáhnout mp3 z YouTube? Poradíme jak!

Posloucháte na YouTube písničku nebo sledujete video a nemůžete najít čudlík nebo tlačítko, kterým byste si jí stáhli do počítače nebo mobilu? Na YouTube ho nehledejte, ani tam žádné není. Poradíme vám, jak si písničky z YouTube stáhnete pohodlně, zdarma i bez jakékoliv registrace. Kromě písniček v mp3 si stáhnete klidně i celá videa v kvalitě, kterou si vyberete.

Díky návodu, který najdete za odkazem o řádek výše, si vyberete nástroj, který chcete využít. Některé vyžadují instalaci, jiné fungují zcela online. Sami si zvolte, jaká služba vám bude nejvíce vyhovovat. Všechny jsou ale naprosto zdarma a nemusíte se nikam registrovat nebo zadávat jakékoliv údaje.

Obecně platí, že pro jednorázové stahování je nejlepší vybrat některou z online služeb. U pravidelného stahování nebo stažení mnoha videí nebo písniček naráz se zase vyplatí si stáhnout program, který umí videa z YouTube stáhnout, a využívat ten.

V zásadě jsou všechny služby poměrně podobné a stačí jen zadat adresu videa z YouTube a vybrat si, jestli chcete stahovat celé video nebo pouze zvuk, což se hodí hlavně u písniček, které nechcete stahovat s klipy.

Je potřeba také zmínit, že stahování videí z YouTube je proti podmínkám použití a že stažení videí může porušovat autorská práva, pokud video sami nevlastníte, nemáte povolení od držitele autorských práv, případně pokud nemají videa licenci pro volné použití. Tento návod ukazuje, jak je možné videa stáhnout, ale videa stahujete na vlastní zodpovědnost.

Stahujte mp3 a videa nejen z YouTube, ale i Facebooku nebo Instagramu

YouTube sice nabízí opravdu obrovskou knihovnu hudby a videí, zatímco Instagram, Facebook a jiné sociální sítě jsou sice hlavně o sdílení zážitků nebo myšlenek, ale kdybyste si chtěli stáhnout video i z těchto webů, tak využijte úplně stejných nástrojů, jako ke stahování z YouTube.

Stejně tak můžete stahovat pohodlně z Vimeo a mnoha dalších. Kdybyste přeci jen potřebovali stahovat videa odjinud, stačí trochu pogooglit a vyhledat třeba „Z YouTube do mp3“, jen slovo YouTube nahraďte webem, ze kterého chcete stahovat.

Písničky si pak můžete i bez připojení k internetu poslechnete ze svého počítače nebo si je přetáhnete do mobilu nebo mp3 přehrávače. Kdybyste pak chtěli stahovat celá alba, což z YouTube úplně nejde, tak využijte služeb jako Uložto, Hellspy a podobných, které jsou na stahování větších souborů i hudebních alb daleko výhodnější.

Podobné články

Back to top button