Stahování zdarma

Serialy CZ – české seriály ke stažení zdarma a sledování online

Seriály CZ jsou u nás velmi oblíbené, ale složitě se shání

Když chcete sledovat český seriál, musíte si obvykle počkat na jeho vysílání v televizi a případně jsou pak epizody na nějaký čas dostupné buď díky funkci zpětného přehrávání na set top boxu, nebo na webech výrobců těchto seriálů. Poté je ovšem jakékoliv jejich sehnání poměrně složité, když to rovnáme se sháněním filmů a seriálů třeba z americké nebo britské tvorby, které jsou sledovány po celém světě.

Naštěstí tu máme služby, které jsou pro stahování českých, ale i zahraničních seriálů, filmů a mnoho dalšího jako dělané. Seženete vlastně všechny seriály nebo filmy, na které si jen vzpomenete. Ať už jde o starší kousky nebo úplně nové seriály, které právě měly premiéru. A jaká služba že to je? Samozřejmě Ulozto_cz, tedy čistě českou službu pro nahrávání, sdílení, ale také nejčastěji stahování souborů všeho druhu, počínaje filmy a seriály, konče hudbou v mp3 a celými alby nebo třeba elektronickými knihami.

STAHUJTE CZ SERIÁLY ZDARMA Z ULOZTO.CZ

Seriály CZ stáhnete za Uložto.cz zcela zdarma i bez registrace

Naprosto fantastické je Uložto díky tomu, že abyste si stáhli soubor do svého počítače, tak nemusíte provádět žádnou registraci nebo cokoliv platit. Je to úplně zadarmo a i bez registrace si snadno stáhnete libovolný díl CZ seriálu, filmu nebo čehokoliv jiného.

Jak to funguje? Nejdříve do přehledného vyhledávače na Uložto napíšete jméno seriálu a díl epizody. Typicky třeba jako „Hvězdná brána 5×03“, což by znamenalo seriál Hvězdná brána, 5. série a 3 epizoda z této série. Používá se také například S05E03, což by znamenalo to samé.

U českých seriálů se mnohem častěji používá přímo číslo epizody, kterou dávají. Například český seriál Ulice nemá nutné série, ale prostě jen čísla dílů. Do vyhledávače byste tedy napsali třeba „Ulice 3525“ nebo něco podobného.

Po vyhledání pak jen rozkliknete soubor, který chcete stáhnout a pod náhledem vyberete „Stáhnout pomalu zdarma“. Poté opíšete 4 znaky a stahujete zdarma. Omezená je jen rychlost stahování, kdy bude stažení souboru nějakou dobu trvat, ale není to tak hrozné a díl seriálu máte na počítači obvykle do několika málo desítek minut.

Nechci stahovat CZ seriály pomalu. Jak na to?

Uložto nabízí také rychlé neomezené stahování. K tomu je ale potřeba se na službu zaregistrovat, což je zcela zdarma, a pak zakoupit kredity. S kredity pak stahujete neomezenou rychlostí (respektive maximální rychlostí vašeho internetového připojení) a stažení seriálu, filmu nebo čehokoliv jiného je otázkou chvilky.

Kredity jsou velmi levné a díl seriálu stojí do 2 Kč, spíše ale výrazně méně a obvykle se naprosto pohodlně vejdete do jedné koruny. Stále vám zůstává možnost stahování zdarma, takže zatímco se třeba díváte, můžete další díl stáhnout zadarmo bez použití kreditů. Když pak na stažení spěcháte, snadno využijete levných kreditů a vše máte na počítači nebo s Ulozto do mobilu prakticky hned.

STAHUJTE SERIÁLY NEOMEZENOU RYCHLOSTÍ ZDE

Seriály můžete sledovat online i bez stahování

Díky kreditům se vám také otevírá možnost sledování filmů a seriálů přímo online bez stahování. U CZ seriálů jde o super možnost, protože nemusíte řešit titulky nebo něco podobného. Prostě jen pustíte video a díváte se kompletně v češtině. Online seriál spustíte tak, že po vyhledání a rozkliknutí souboru jen na náhledu videa kliknete na tlačítko Přehrát (tedy typický trojúhelník jako symbolem Play). Video se okamžitě spustí a vám se strhnout kredity, jako byste video stahovali neomezenou rychlostí. Pak si video můžete 24 hodin zdarma stáhnout neomezenou rychlostí, kdykoliv později zdarma pomalu nebo znovu za kredity.

Tato možnost je super, když se chcete opravdu jen na seriál podívat, ale po stažení byste ho stejně zase smazali. Takhle nic nemusíte stahovat a rovnou se bez reklam nebo jakéhokoliv vyrušování díváte. Snadné, rychlé a hlavně obrovsky pohodlná možnost, jak se dívat na serialy cz ihned.

SLEDUJTE CZ SERIÁLY ONLINE NA ULOŽTO BEZ REKLAM

Podobné články

Back to top button