Stahování zdarmaRecenze webů

Bombuj.si TV - sledujte filmy a seriály zdarma online 2024

Sledujte filmy a seriály zdarma na Bombuj.si

Web Bombuj.si (dříve bombuj.sk, bombuj.tv a dnes již dlouhodobě na doméně Bombuj.si) je další z webů, které nabízí filmy a seriály ke sledování zdarma. Díky tomu, že nabízí pouze odkazy na videa, která jsou přehrávána ze zahraničních serverů, tak velmi pravděpodobně web ani neporušuje autorská práva, protože odkazovat se smí kamkoliv, a to včetně vkládání/embedování videí, které jsou ovšem umístěny třeba v zahraničí. Vkládání filmů a profitování na nich je ovšem více než sporné a minimálně z morálního hlediska je otázka, jestli je vše opravdu v pořádku.

Web bombuj.SI každopádně stále funguje, a dokud nebude na své servery umisťovat filmy a seriály, tak dost pravděpodobně dále fungovat bude, i když například znefunkčnění webů Freefilm.to a Freeserial.to mohou ukazovat, že i tyto weby mohou zanikat kvůli žalobám.

Čeho si určitě všimnete na první pohled, je web ve slovenštině. Nebojte, filmy a vše ostatní najdete v češtině i ve slovenštině, a pokud film vyšel i na DVD/Bluray, tak ho na Bombuj najdete i v HD kvalitě.

Bombuj.si TV nabízí filmy i seriály na jednom místě zdarma online

Bombuj shromažďuje všechna videa, tedy filmy, seriály i dokumenty, na jednom jediném webu, tedy není potřeba se překlikávat jinam nebo navštěvovat sesterské weby, případně dokonce konkurenci. Na druhou stranu je vše ale vyřešeno dost přívětivě a hned po návštěvě si jen vyberete, jestli chcete film nebo seriály, takže ve výsledku je vše pěkně srovnáno a není v tom zmatek.

Pokud jste pak na nějaké sekci, v menu si pak snadno můžete překliknout na sekci druhou, což je také příjemné. Na jednu stranu je fajn, že prostě vždy víme, že hledáme pouze v jedné sekci, ale někdo by mohl třeba ocenit, že má opravdu vše na jednom místě. Zde se ale nedá vyhovět naprosto všem, a rozdělení dává smysl.

Foto: Pixabay

Nabídka zahraničních filmů a seriálů zdarma na Bombuj.si TV

Bombuj vždy vynikalo hlavně v nabídce. Bohužel uzavření řady serverů, na kterých byla videa umístěna, což v roce 2019 zapříčinilo i uzavření webu Topserialy, znamenalo i velký zásah do nabídky prakticky všech podobně zaměřených webů, Bombuj nevyjímaje. Nabídka hlavně starších filmů se prostě nikdy nedostala na předchozí úroveň, a nějaké ty filmy a série prostě citelně chybí.

Co se týče novinek, tak tady je vše v naprostém pořádku a hned jak se podíváte na domovskou stránku, tak uvidíte ty nejnovější pecky ze všech streamovacích stanic nebo které byly klidně před chvílí v kině.

Obecně tedy jestli hledáte nějaký ne úplně nový film, asi ho na Bombuj najdete, ale jistota to není, a často musíte přejít ke konkurenci webů s online filmy, která přeci jen v tomto ohledu nabízí mnohdy o dost více, a třeba takové Kukaj.to je dnes co se nabídky týče o dost dál.

Bombuj filmy v češtině – super sbírka CZ videí s dabingem nebo titulky

Velmi dobře jsou na tom i české filmy a seriály, ale bohužel stejně jako u zahraničních platí, že nabídka je sice velmi dobrá, ale když zkusíte vyhledat nějaké starší filmy a seriály, tak nikdy nevíte, jestli je opravdu najdete.

Znovu je za toto zodpovědné zavření serverů, ale vzhledem k tomu, že ostatní weby se s odstranění webů popasovaly lépe, tak je toto dnes po 3 letech docela výtka.

Právě obrovská nabídka je to, co podobné weby odděluje od oficiálních streamů typu Netflix, HBO Max, Amazon Prime a dalších, které se až moc soustředí na exkluzivní obsah, tedy nikdy nenabízí divákovi vše. Bombuj je sice pořád co se týče nabídky o dost dál, ale je také pravda, že konkurenční weby jsou na tom ještě lépe, a není u nich v zásadě potřeba přemýšlet, jestli tam dané video najdeme, protože ho v zásadě určitě najdeme. Jestli k online sledování hledáte hlavně novinky, tak tady je na tom Bombuj skvěle, ale u starších filmů a seriálů prostě nic extra.

Vyberte si, jestli chcete sledovat v originále s titulky nebo s dabingem

Není tomu tak dlouho, co si v zásadě na žádném podobně zaměřeném webu nešlo vybrat, jakou verzi audia chceme sledovat. Překvapivě skoro všechny filmy a seriály byly jen ve verzi s dabingem, a na originální znění jsme se museli smířit s tím, že je potřeba něco stáhnout.

Dnes je naštěstí situace úplně jiná, a Bombuj nabízí u prakticky všech videí možnost snadno si přepnout na požadovanou verzi. Na jednom místě si tak jen překliknete, jestli chcete sledovat originální znění s titulky, nebo raději dabovanou verzi.

Ne u všech filmů je tato možnost, a někdy je film prostě jen ve více verzích s dabingem. I to se ale hodí, protože někdy jsou filmy ze zahraničních serverů mazány, takže je fajn mít více verzí, kdy je alespoň jedna funkční. Když by se stalo, že film není funkční, tak můžete video nahlásit, aby ho mohli provozovatelé webu aktualizovat.

Filmy navíc snadno vyhledáte díky vyhledávači, který vám ihned ukáže, jestli se film na Bombuj nachází. Uvidíte také obsazení, trailer, základní informace o příběhu, ale také hodnocení z filmové databáze ČSFD.

Seriály Bombuj – skvělá sbírka seriálů s dabingem i titulky

Bombuj nenabízí pouze filmy, ale také seriály. Pro přepnutí na seriály na Bombuj stačí kliknout v menu na tlačítko „Seriály“ a dostanete se na vlastně stejně vypadající web, na kterém ale najdete série, které znáte z televize nebo dnes i streamovacích stanic typu Netflix. Stejně jako u filmů platí, že typicky najdete seriály s dabingem, a s titulky hlavně v případech novějších sérií, které často dabing ještě ani nemají.

Výběr je ovšem na vysoké úrovni, jak starší tak novější seriály najdete a snadno si je přehrajete. Na výběr jsou také seriály české i zahraniční, takže je opravdu z čeho vybírat a pokud jde o alespoň trochu známý kousek, tak ho na Bombuj s největší pravděpodobností najdete. S trochou proklikávání a zavřených nových oken s reklamou můžete povětšinou nechat i zapnutý AdBlock, který ale před reklamou neochrání.

Hledáte na Bombuj komedie nebo horory? Vyhledávání tohle bohužel nenabízí

Hlavním způsobem vyhledávání na Bombuj je využití rychlého vyhledávání, které nabídne rovnou prokliknutí na stránku daného videa. Bohužel ale web nenabízí nic moc jiného, což je škoda. Vyhledávání podle žánru se někdy hodí, a občas se prostě chceme dívat na komedii, horor, akční nebo romantický film, a nehledáme nic specifického.

Bohužel tu tento filtr není, takže musíme hledat víceméně přímo to, co chceme. Sice to skoro určitě najdeme, ale ne nadarmo různé streamy řadí obsah podle žánrů, protože je to prostě důležité.

Jako u dalších webů s filmy je potřeba se smířit s reklamou

Stejně jako další weby s filmy, jako třeba Sledujufilmy.cz, i na Bombuj se nachází reklama, kterou nezablokuje ani AdBlock. Bohužel je reklamy poměrně dost, a co je asi nejhorší, nezobrazuje se jen u spouštění videí, ale vlastně pořád, ať klikneme na cokoliv. Pokud chceme vyhledávat, prohlížet nebo se jen na web podívat, budou se skoro neustále otevírat nějaká okna, která je potřeba zavírat. U jiných webů je toto dnes často odstraněno a reklama je přítomná pouze při samotné manipulaci s přehrávačem a spuštění videí, což je dost férové a není to tak otravné, jako muset zavřít 5 oken ještě předtím, než si vybereme film, na který chceme koukat.

Reklama ovšem může být opravdu na cokoliv, včetně obsahu čistě pro dospělé. Všechna okna, která se vám otevřou, jednoduše zavřete. Nikdy do těchto reklamních oken nezadávejte žádné údaje, hesla nebo cokoliv jiného, i když by třeba web v těchto oknech mohl vypadat seriózně. Může to být schválně tak, abyste webu uvěřili a zadali hesla nebo jiné informace o sobě.

Celkem pohodlné je pak spouštění samotných videí, kdy proces zavření reklam trvá chvilku, ale znovu platí, že třeba posouvání videa znamená další reklamu. Co chválíme je fakt, že se reklama neotevírá jen tak, ale pouze při naší interakci, takže když už video spustíme, tak je vše bez problémů.

Pokud chcete reklamy méně, může velmi pomoci registrace, která vyžaduje jen různé základní údaje, které si můžete klidně vymyslet. Reklama sice úplně nezmizí, ale je jí rozhodně o dost méně.

AdBlock
Foto: Stocklib

Nechcete řešit reklamu a chcete si filmy stáhnout zdarma? Máme řešení

Jestli hledáte, kde si filmy zdarma stáhnete, je velmi dobrou volbou prověřené Uložto.cz. Z toho můžete zdarma stahovat a výběr filmů, seriálů a všeho dalšího, a to jak v češtině i v originálním znění s titulky, a to i bez jakékoliv registrace.

Sledování přímo online bez stahování je možné, pokud se rozhodněte využít kreditů. K tomu je již registrace potřeba. Na svůj účet si pak koupíte kredity, které se poté při stahování neomezenou rychlostí strhávají, a můžete si také pustit všechna videa online.

Puštění filmu stojí do 5 Kč, ale nemusíte řešit žádné reklamy a vyskakovací okna, a můžete si pak soubor dalších 24 hodin stáhnout neomezenou rychlostí, a kdykoliv později zdarma.

FILMY ZDARMA KE STAŽENÍ A SLEDOVÁNÍ NAJDETE ZDE

Využít můžete i mobilní aplikaci pro Android

Bombuj provozuje i svoji aplikaci pro zařízení s operačním systémem Android (dříve byla dostupná i pro Apple, ale aplikace byla nejspíše odstraněna a dnes je na oficiálním webu nedostupná). Appka není zase tak potřeba a vše funguje pohodlně i v prohlížeči, ale jestli máte Android třeba v chytré televizi, tak ji rozhodně můžete využít a sledování bude pohodlnější, než propojovat notebook nebo jiné zařízení kabelem k TV, abyste mohli koukat i na větší obrazovce.

APLIKACI BOMBUJ PRO ANDROID STÁHNETE ZDE

Jak spustit video na Bombuj.si?

Spuštění videa na Bombuj je otázka pár sekund. Po návštěvě webu si musíme nejdříve vybrat, jestli chceme sekci s filmy, nebo se seriály. Pokud budeme chtít někdy možnost změnit, stačí v horním menu překliknout na Film/Seriály, nebo stačí znovu navštívit úvodní stránku Bombuj.si.

Poté bychom měli najít film nebo seriál, který reálně chceme sledovat. K tomu nám poslouží vyhledávač v pravé horní části stránky:

Vyhledávač na Bombuj

Do vyhledávače stačí začít psát jméno filmu nebo seriálu, a hned dostanete výsledky, kde si stačí rozkliknout ten správný.

Dostaneme se tak na stránku s daným videem.

Přímo pod videem najdeme všechny zdroje, ze kterých jde video spustit. Obvykle jich je celkem hodně, což znamená, že i když nějaký přestane fungovat, tak si jen překlikneme na jiný.

Z těchto zdrojů si vybereme, jestli chceme verzi s dabingem (CZ) nebo v originále s titulky (EN + tit).

Výběr verzí filmu na Bombuj

Dále je potřeba se prokousat trochou reklamy. Ta se může objevit jako okno překrývající plochu přehrávače, a typicky je potřeba najít tlačítko ❌ nebo Zavřít nebo podobné, kterým reklamu zavřeme.

Následně musíme video spustit, což typicky děláme tak, že klikáme na symbol ▶️ (Play). Obvykle se při každém kliknutí otevře nová karta prohlížeče, kterou můžeme okamžitě zavřít. Pozor jen na to, abyste si nezavřeli okno s videem.

Obvykle se takto otevřou 3 okna s reklamou. Není potřeba jí věnovat pozornost, a můžeme vše v klidu zavřít.

Poté se video spustí v přehrávači, který už je velmi snadný k použití, a je vždy poměrně jasné, jak se vše ovládá. Symboly ▶️ nebo ⏸️ spouštíme nebo pauzujeme video, využít můžeme i posun o 30 sekund dopředu nebo dozadu.

Pokud chceme někam přeskočit, třeba do půlky, klikneme si na přehrávací liště, kam potřebujeme. V pravém spodním rohu přehrávače pak najdeme symbol pro zobrazení videa na celé obrazovce.

Další nastavení typu zrychlení nebo zpomalení videa jsou pak spíše takový bonus.

Bombuj.eu nebo Bombuj.tv nefungují? Změnila se adresa webu

Web Bombuj velmi dlouho fungoval na adrese Bombuj.EU, ovšem tato adresa dnes již nefunguje a hlásí, že web není dostupný. Nebojte se, Bombuj se jen přesunulo na novou adresu, která lépe vystihovala, že šlo vlastně o televizi se streamovanými filmy a seriály. Web se pak přesunul na bombuj.tv, ale pak ještě jednou na současné Bombuj.si.

Obvyklé řešení takovéhoto přesunu je v přesměrování současné adresy na jinou, abychom nemuseli hledat, kde tedy nový web je a vše bylo přehlednější, ale je možné, že majitelé se rozhodli prostě doménu .EU již dále nevyužívat možná kvůli strachu z toho, že přeci jen nabízí filmy zdarma ke sledování, což by se nemuselo líbit televizním studiím.

Tak či onak na nové adrese najdete úplně stejný web, funkce, filmy a prostě vše ostatní, na co jste zvyklí. Bude potřeba znovu nastavit blokovače reklam, ale jinak je vše při starém. To je dobrá zpráva a jestli máte web uložený třeba v záložkách, jen změňte URL adresu webu nebo si uložte záložku novou.

Hledáte Bonbuj, Bomuj, Bobmbuj nebo Bobmuj? Jste na správném místě!

Jestli jste hledali v nadpisu zmíněné výrazy, pravděpodobně jste se při vyhledávání překlepli. To ale vůbec nevadí, protože jste na správném místě, kde najdete své oblíbené nebo ještě neviděné filmy zadarmo a snadno se tak dostanete i při vyhledání Bonbuj, Bomuj, Bobmbuj nebo Bobmuj na správnou stránku Bombuj, případně na již doporučené Uložto, kde máte vše pohodlně ke stažení zdarma i ke zhlédnutí přímo online.

Rychlé otázky a odpovědí (FAQ)

Bombuj nefunguje. Co s tím?

Nejprve se podívejte, jestli nemáte překlep v adrese. Správná doména je Bombuj.si, všechny ostatní adresy typu Bombuj.eu nebo .sk mohou být nefunkční, k prodeji a podobně.

Další možnost je, že právě probíhá výpadek, který může být zapříčiněn řadou věcí od přetížení po pokusy o uzavření webu. Zde je potřeba prostě počkat, až se web zase zprovozní.

Možné je také, že web je blokován například vaším antivirovým programem/firewallem. Bombuj s tímto typicky problémy nemá, ale můžete vyzkoušet dát web na whitelist daného programu.

Co vše na Bombuj.si (ne)najdu?

Bombuj.si nabízí ke sledování filmy a seriály, které můžeme vidět v televizi nebo na oficiálních streamovacích stanicích, a to včetně oblíbených reality show. Naopak nenajdeme prakticky žádné dokumenty.

Je možné používat Bombuj na Smart TV?

Díky aplikaci pro Android ano, ale vaše televize musí umět tuto aplikaci nainstalovat. Poté se můžete dívat na Bombuj i v televizi. Pokud nic takového vaše televize neumožňuje, je tu stále možnost propojení počítače a využití televize jako druhé obrazovky.

Bombuj
  • Celkové hodnocení
4.2

Celkové hodnocení Bombuj.si

Pěkná stránka ke sledování filmů a seriálů s dabingem i v originálním znění. Musí se počítat s reklamou, kterou nezablokuje ani AdBlock, ale naštěstí není tak agresivní, jako u jiných webů.

Odesílám
Vaše hodnocení
4.47 (30 hodnocení)

Podobné články

Back to top button